Post by blogernalwobble on Feb 8, 2022 19:19:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beat Racing:Car \u0026 EDM ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beat Racing:Car \u0026 EDM IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu üreteci kristalleri ▞▞▞
▞▞▞ Beat Racing:Car \u0026 EDM 2022 version ▞▞▞
Oynaması güzel ama çok fazla reklam var ve bu iyi değil. Bundan nefret ediyorum.
Çok beğendim çok güzel.
Hedefleri vurmak için kullanılan tıklama izi oldukça can sıkıcı. Grafikler için 2 yıldız vermek, aksi takdirde 1 yıldız, eğer öyleyse. Oldukça genel ve yavan, üzgünüm... Kaldırıldı =\
Hiç blackpink şarkısını yollamadan söyler ama araba çok güzel bu yüzden bir yıldız verebilirim
Bazıları zor.
Bu oyun çok güzel blackpink var herşey var hiç bitmiyor
bilmiyorum
Beat Racing:Car & EDM Musikk dhn
Bu oyun daha fazla İngilizce şarkı biliyor
Mesele şu ki, bu oyun çok harika ama 🎵 ile ilgili bir sorun var. İlk olarak, sahip olduğu harika bir şarkı ama zaman geçtikçe sana ilk gibi hissettirmiyor. Bunun dışında inanılmaz.
Saçma Bir Oyun Çok Fazla Reklam Çıkıyor
çok güzel yaaaa
İnternet yok ama iyi
Beat Racing:Car & EDM Hudba xyw
1100000000. Kötü Benekli bu aptalca bu yüzden beni ara beni ara çünkü normal havalı havalı değil
Çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzel bir oyun arkadaşlar çok güzel beğendin!
Bu iyi bir dans maymunu değil, bu değil Gerçek şarkıcı sesi bu oyun çok kötü
Ben yükledim ama pişman olmadım yüklemeyin tavsiye etmem yüklemeyiiiiiiiin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Güźel 3.sınıfim bu arada herkes sınıfını yazsın
Kusursuz
Neden işe yaramayacak? 🤷🏻♀️
Çok harika ama çok reklam istiyor.
🙊🙉🙉🙈🙈🙈🙉
Araba gitmiyor bana reklamları gör diyecek
Bence bu. oyun. çok. Güzel. erkekler. için. Ama. bende. Oynuyorum. Herkese. Ömeririm😀😀😗😗 😀😀
güzel bit oyun
Bu oyun Eklendi çok iyi Şarkıların birçoğu değiştirilmiş ama yine güzel bi de bi de 1 yıldız'ait verenlere dalmayın ya onlarin İnterneti mil ya da telefonu bozuktur eminim bunu okuma: 82818i8hs18h1sh81s8h1s8h9h1s9j1s9h1s9u1usqg67y76q7y6qy77qh88h6qy68qh8qy8hgyq7g7yq7gyqgy7qg68qgyqgy 1yıldız verenlere telefon ah7q9h7h97a7hoaoh7ah87hiah78ahu8abuiaihuhuiaih7abiauibaibuaiybbyaiyibabuiauibabiuaibuabuiaubiaibubuiabuiaiubaubiauibuaibbuiahibaiubabuiauihabuiiuhabiuau8bq8huqhu8q8huu8hahu8au8ha8h7au8hhau8u8hau8hau8bzu8hz
Durveş
Bu oyunlar çevrimiçi
bence çok iyi
King Of Defense: Merge TD কৌশল txtk
Telefonunuza kendi şarkınızı eklemek için bir fikir verin çünkü onları seviyorum
Sevmiyorum.. Bu haksızlık.. Araba çok gecikiyor... Araba beni kaybediyor.. Engellerle bile koşmam! Elmaslarla koşuyorum!! Aman bu iyi değil..
Eğlenmek üzere Oyun oynamak
Reklam çok fazla sinir bozucu
Vay canına 🤩😍😍 süper oyun
Bu çok güzel 1yıldız verenlere bakmayın şarkılarını çok sevdi oyununu da Sevdim
uygulama çok kötü
Bence çok güzel ama çok reklam var o yüzden 1 poan kırım
Yalnızca 30 saniyeye kadar müzik kullanır
Sese ihtiyacı var. Lütfen!!!
🤯🤯🤣🤦♀️🤦♂️😜😭😜
Grafikler iyi ve oyun biraz eğlenceli ama oyunu tamamen mahveden çok fazla şey var. Öncelikle, tek vuruşta öl türünde bir oyun ve devam etmek için yapmanız gereken...tahmin ettiniz, uzun bir reklam izleyin! Muhtemelen bunu oyun başına 3 kez yapacaksın. Ve oyunun direksiyonu gerçekten hassas ve biraz seğiriyor, bu da gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Benim düşüncem de olabilir, ancak şarkı listesi oldukça zayıf ve kendi müziğinizi veya akışınızı kullanma seçeneğiniz yok, bu da hayal kırıklığı yaratıyor.
Bu oyunda neden artık şarkı yok? Oyunu seviyorum ama başka şarkı yok
Çok güzel bir oyun ama yeni oynuyorum
Bu oyunu seviyorum, çok eğlenceli ve oynaması kolay, neden 1 yıldızı düşürdüm çünkü (reklamlar) çok reklam geliyor. Lütfen bazı reklamları azaltın
jejej
OYUN DAHA ÇOK ZEVKLİ OLSUN YOKSA DONAR MUZİKLİ OLMASI HARİKA BEAT YARIŞ REKLAM SIZIN OYUN OLMASI LAZIM DAHA ÇOK İYİ OYUN OLMASI İÇİN İÇİN
Valllahiii valla oyun iyi ve güzel
bu uygulama asla kurmaz her zaman beklemede
Vallahi bu oyun güzelmiş
Bu oyunu oynaması çok kolay ve çok güzel şarkılara bayılıyorum 😄👍🙂 ama lütfen beğendiğiniz gibi daha fazla şarkı ekleyin ve kızlar sizi ve hepsini sever ☺️
Kusra bakmayın size para nazanmanız gerektiğini diye sinşrimi bozamam onun müziğini bitirdimi reklam olmaz arkadaşlar