Post by blogernalwobble on Feb 8, 2022 19:25:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Taktik Savaş: Tower Defense Oyunu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Taktik Savaş: Tower Defense Oyunu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ promosyon kodları ▞▞▞
▞▞▞ Taktik Savaş: Tower Defense Oyunu 2022 version ▞▞▞
İyi oyun ama..Harita modunu beğendim ama belirli bir dalga sayısıyla sınırlı kalmak yerine daha önce yendiğiniz bir haritayı seçip sonsuz dalgalarla savaşabileceğiniz bir hayatta kalma modu görmek istiyorum. Yükseltme sistemi iyi ve kullanımı kolaydır. Belki bir ücret karşılığında yerleştirdikten sonra taretleri hareket ettirebilmek istiyorum. Bence çevreyi yok etmek daha kolay olmalı çünkü dalgalar arasında ortamı bozmak için bir şans elde etmek gerçekten zor. Çok güzel görünen bir oyun çok uğraşmama rağmen
Daha fazla yükseltme yok mu? Artık yeni silah yok mu? Daha yüksek seviyeler zordur ve yükseltmeleriniz yalnızca daha düşük seviyeler için iyidir, daha yüksek seviyeler için geçerli değildir 8 ve daha yüksek seviyeler çok zordur.
ağaca ateş ederken, düşmanlar silahları atlıyor ve çok zor, düşmanı tekrar seçiyor.
Çok az bölüm var az silah az düşman sıkıcı
Önemli değil. Daha fazla seviyeye ihtiyacı var ve belki biraz daha zorlu.
Tactical War: Tower Defense Game কৌশল zfi
Altıncı seviyede üçüncü dalgayı bile geçemiyorum.8/10 can kaybetmeden kuleler koymak veya yükseltmek için yeterli puan almayın. Ya çok hızlı hareket ederler ya da silah, bu hızın tamamen yükseltilmesi için yeterince hızlı ateş edemez ve menzildeyken ateş eden bir veya iki yükseltmem olsa bile, her zaman üzerlerinde küçük bir miktar sağlık kalır ve üstesinden gelirim. 3 canlı, yarın biraz sağlıkla ilgili ne demek istediğimi göstermek için bir klip yükleyecek.
Genel olarak güzel kule savunması, çok sınırlı, gelişmiş eşyalarınızı kullanmadan aynı seviyeleri tekrar tekrar yapmak zorunda kalıyorsunuz, anlamsız
Hiç sevmedim çok zor
Eğlenceli ama birkaç konu yeterli parayla başlamaz 300 daha iyi olur ya da oyunda yeterince hızlı kazanılmaz, ayrıca bir taret veya daha fazlasını kaybettiğiniz alandan enkaz kaldırmak için birkaç şey arasındaki ebjectbis belki de bunun yerine çok fazla sürmesini sağlayın kaldırma zamanı küçük çalı 5'ler ağaç 10'lar kaya 15'ler vb., ayrıca üç topçu taretinin hepsine sahipsem ve üç top taretinin tümü açıksa neden insanlar bunları kullanamıyorlarsa taretlerin kilidini açsınlar, neden onları her seviyede konuşlandırmama izin verilmiyor,
Lütfen daha fazla seviye ekleyin. Ben ödeyeceğim. Bu oyun çok güzel ama sadece 20 seviye olması hoş değil. Daha fazlasına ihtiyacım var çünkü buna bağımlıyım. Çok keyifli. Bunun gibi başka bir oyun bulamıyorum. Bu yüzden LÜTFEN kodlamanız üzerinde çalışın ve bize daha fazla seviye sağlayın. LÜTFEN. SADECE O zaman sana 5* vereceğim
Beyler güzelde 2 bölüm bi türlü geçemedim o yer düzeltilirse güzel olmayacak 2 yıldız kırm o yüzden oyunu tavsiye etmem desem yanlış olur oyun çok güzel lütfen o bölümleirsin başka bir şey istemiyom sizden lütfen🤔🤔😴😴😷😷😔😔😦😦😧😧 😨😨😩😩😬😬😰😰😱😱😭😭😢😢😤😤😟😟😞😞😲😲
Ehhh.
Tıklamak için yalnızca şimdi yükle düğmesiyle tüm ekranınızı almak yerine görünen reklamları gerçekten kapatabilseydiniz, puan daha yüksek olurdu. Müthiş müdahaleci ve aksi halde eğlenceli bir oyuna sokuyor.
Bu oyunu çok seviyorum, beynimi kullanmamı sağlıyor. Yeni kuleler ve yeni seviyeler de dahil olmak üzere çok fazla genişleme görmek istiyorum, kusurlara gelince, kuleleri yükseltmeyi çok erken bıraktım, bu yüzden sonraki seviyeler bana gereksiz para verdi, iyi olurdu daha fazla yükseltme ekleyin.
Bu oyun, öldürülen düşman başına daha fazla para sağlasaydı daha iyi olurdu. Kazanmak için gerekli olan paraya karşı kazanılan paranın mevcut oranı gülünç derecede düşük. En ucuz silah (elde edeceğiniz düşmanların çoğunda pratik olarak etkisizdir) 100$'dır, ancak silahın etkili olduğu düşmanlarda düşman başına sadece 3-7$ alırsınız. bu silahın her yükseltmesi başka bir 100 dolar ve bir sonraki en ucuz silah 200 dolar. bu silah sadece biraz daha etkilidir. kesinlikle daha yüksek bir orana ihtiyaç var.
V טקטי: משחק מגדל הביטחון אסטרטגיה yiae
Hiç güzel değil kimse doldurmasin
15 lvlden sonrası olaydı iyiydi
Sllalala
bu iyi yapılmış bir oyun ama gerçek para harcamadan oynamak imkansız... birimlerin beygir gücü kulelerden gelen hasardan çok daha büyük. kaldır
Tactical War: Tower Defense Game 2.3.9 Para Hileli Mod Apk ...
Eğlenceli küçük oyun. Temiz ve sıkı.
Oyun çok güzel olmuş ama 5 inci bölümü geçemedim
Bu oyun korkunç, oynaması korkunç ve yeni başlayanlar için hiç zevkli değil
Hepsi çok kaliteli oyunlar, size uygun . ... Kule savunma oyunları (TD) bir çeşit taktik strateji oyunu türüdür. Tower Defense Generals TD.Mar 13, 2020 .
Bu oyun hiç sıkılmadan saatlerce eğlencelidir. Sevdim çünkü bu bir meydan okumaydı. Gerçekten de strateji belirlemek için beynimi çalıştırdım. Bu oyun gerçekten çok hızlı. Bir günde 20. seviye ile bitirdim. Ve yaklaşık 12 bin nakitim var ve onunla harcayacak hiçbir şeyim yok. Sizler daha fazla kule/yükseltme ve yeni seviyeler ve ortamlar eklemelisiniz. Şu anda sadece 4 tane olduğu için. Güncellemeye kadar bunu 3 katı olarak değerlendiriyorum, sonra 5 yıldız olacak. Eğer bir meydan okuma istiyorsanız bu oyunu şiddetle tavsiye ederim.
Harika basit kule savunma oyununun daha fazla seviyeye ihtiyacı var
Tranquality'e katılarak merhabaki oyunu yükledim ama bir türlü bir türlü açılmıyor. siyah üzerine bindirmekten. lütfen geri dönüş yapın.
Oyun iyi ama arabadan başlayarak hep geçiyolar 1 tane bile patlatamadım hiç doldurmayin
Çok güzel amaa bölümleri çok uzun örneğin 5 uzay 15 dalga var 14 geliyorum 15 yenileniyor zaten uzun tekrar devam etmek zorunda kalıyorum
Oyun var ya b** gibi b**
Eğlenceli ve zorlu, ancak düşman öldürmelerinin düzgün bir şekilde yükseltilmesi için yeterli para yok
Eğlenceli TD oyunu, şimdiye kadar beğendim. Tek şikayetim, başarılı olmak için yalnızca bir veya iki olası kule seçeneğine sahip görünen bazı seviyelerin olması ve hangi kombinasyonları denediğinizi hatırlamaya çalışırken defalarca başarısız olmanın eğlenceli olmamasıdır. Bir meydan okumayı umursamıyorum ama başarılı olmanın daha fazla yolu olmalı.
Çok İlginç Oyun. Gerçekten Akıl Uygulaması gerekiyor. Studio bu oyun için çok düşündü. Önce gerçek para harcamadan kazanmanın imkansız olduğunu düşündüm. Sonra gerçek taktikleri kullandım ve biraz deneme yanılma ve seviye başına 3-4 denemeden sonra seviye başına 3 Yıldız alabildim. Oyundan Gerçekten Zevk Aldım. Yakında daha fazla seviye görmeyi umuyoruz, bu bizim için gerçekten bir meydan okumadır. Silahları geliştirin çünkü her silah her tankı delmez. Dikkat edilmesi gereken küçük yükseltme noktası.
senin gibi futbol ta aq . kimse bu oyunu indirmesin yrrrrrak gibi oyun . sinirle yarae sokmaktan başka bi ise gitmiyor
Oyun eğlencelidir. Her seviyeye, sadece bir temel taret için yeterli olmak yerine, en azından bir önceki seviyeyi bitirirken kazandığınız para miktarıyla başlasaydınız daha iyi olabilirdi.
On numara sarıyo oyun ve zor Artık yeni bölüm ekleyin!!!!!!!!
Güzel bir küçük kule savunma oyunu. Oldukça kısa, belki her seviyede 3 yıldıza 5 saat. Satın alma gerekli değildir. Seviyeleri bitirdikten sonra oyunun sonu yok. Sonraki seviyeler çok yavaş ve tekrarlayıcıdır, top kuleleri / yavaş kuleler inşa edin ve orada 20 dakika oturun ve kazanın
Oyunu Oynuyordum Ama napim
Lütefeeen yeni aşamalaryapın oyundan hahhdigimde bitiyor Ve silahlarla bence biraz biraz
Bu rezil saçma sapan ne olduğu belli olmayan oyuncuğa güzel diyenin mmkkkk malmısınız lan siz😂😂😂😂😂
V טקטי: משחק מגדל הביטחון אסטרטגיה yiae
Görevler için daha fazla ödeme alırsanız, bu çok kolay olurdu. Zevkli, Biraz aceleci. Hangi ilginç tutar. NBot Çok kolay, çok zor değil.
Tower Defense, asla modası geçmeyen bir oyun türüdür. ... Tüm fikirlerinizi ve taktik becerilerinizi teste tabi tutabilecek 35 farklı ölümcül düşman.
فقط 20 مرحله خیلی کمه بازی عالیه ولی خیلی زود تموم میشه
Yüklenmedi ama güzel oyun arkadaşımdan gördüm
Bir anda çok sertleşiyor. 5. seviyeye kadar para ödemeden yenmek imkansız.
Dark Riddle Phiêu lưu eiq
güzel oyun
Oyun bi yerden sonra zora bağlıyor. bölüm geçilmiyor
tower defense king hile apk, tower defense king 1.0.5 mod apk, android oyun indir, tower defense king hack, tower defense king elmas hile,
Harika bir oyun için potansiyel, ancak çok zor (6. seviyede neredeyse imkansız). Hala geçmedim ve hatta tüm kulelerimi en üst düzeye çıkarmak için para harcadım ve hala başaramayacağım. Umarım 2. bölüm iyileştirilmiştir. Zorluğu severim ama pratik olmayan zorluğu değil.