(Android) LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game codurile glitch gold
Feb 8, 2022 19:37:50 GMT -5
Post by blogernalwobble on Feb 8, 2022 19:37:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codurile glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game 2022 version ▞▞▞
Bună treabă cu mafioții. Faceți mai întâi ca mafia să devină clară.
LostMiner: Block Building & Craft Game Adventure ufdt
Acest joc este un joc foarte frumos, dar să-ți pierzi toate colecțiile când mori este foarte enervant. Face imposibil ca cineva să progreseze pentru că trebuie să cauți aceleași lucruri peste tot.
În modul creativ, nu poți extrage blocuri la înălțime când zbori și poți epuiza blocurile
H+,86, au-
UNDE E VERSIUNEA IOS CONTINU SĂ CAUT PE IPAD-UL MEU IOS NU ESTE AICI : (
Prea multe reclame, monstrul este copleșitor de greu. de fiecare dată când mori, arată un joc și acolo un buton pentru a reînvia, dar dacă apeși, afișează reclame și dacă vrei un skin, arată și reclame! Inventarul este prea mic, nu ca în Minecraft, există o mulțime de inventar. primești o mulțime de gunoaie de care nu ai nevoie. Săbiile sunt rele. inutil. gamă proastă. Modul de supraviețuire este nasol, în acest joc. Și oh, da, un lucru, INSTRUMENTELE SE RUPE ATÂT DE RAPID și trebuie să adaugi un rucsac și să schimbi modurile de joc, nu trebuie să cumperi reclame..
Postează un alt abdate astăzi, te rog. Cel mai bun joc, dar are nevoie de mai multe mafiote și actualizări, dă din cap dragonul Ender 🐲 și are nevoie de oul și va fi un dragon pe care îl poți călăreți
Super mișto jocul dar băgați sa fie mapa mai mare☺☺☺😊
Ahh acest joc este nasol 😩 avem un bar de sănătate Soo mai puțin. Dar acest joc este un fel de cool ☺️👍
Un joc bun pentru cei care nu își permit minecraft ca mine Lol. Problema mea cu acest joc este că dacă invit un prieten în lumea mea și el lovește accidental un animal, toată specia lui dispare în lumea mea, te rog ajută-mă
Grafica este oribilă și te poți deplasa doar de la stânga la dreapta și asta e nasol
La multe adaugări
LostMiner: Block Building & Craft Game Aventura iiax
Tare marfa jocuri
Vă rog să eliminați vulpea din acest joc, pentru că, când văd vulpea, mă sperie că este foarte noaptea.
Controale proaste
Poți repara multiplayer-ul. Nu mă pot alătura lumii cu fratele meu
vă rugăm să adăugați lan multiplayer pentru jucătorii care au vrut să joace offline care conectează mai multe dispozitive......... vă rog!!!!
E foarte tare îmi place numa ca e in 2D
Îmi construiesc o casă, o fermă atât de repede, acesta trebuie să fie al 2-lea Minecraft preferat
Chiar mă ajută să mă calmezi, poți face totul în acest joc, nu există deloc bug-uri, dar lumea este foarte mică și are nevoie de mai multe minereuri și, de asemenea, ai pus temniță și un portal către o luptă cu șefi care scapă doar 64 de solzi de dragoni și ei sunt cel mai puternic face 10 inimi la orice
LostMiner: Block Building & Craft Game Pakikipagsapalaran snmb
Reproducerea nu funcționează, vă rugăm să reparați
Design 3D bun, cool, dar un defect este caracteristica multiplayer, când mă alătur prietenului meu, caracterul lui a înghețat și nu se va mișca.
Începeți, sunt un jucător vechi al acestui joc și am găsit o eroare când eu și fratele cel mic încercăm să jucăm împreună cu host-ul, ne putem vedea și celălalt jucător pare să se blocheze în același loc în care se află pe celălalt telefon. mișcarea gratuită, vă rugăm să remediați această eroare în caz contrar, am dat acestui joc 5 stele iubesc acest joc dacă eroarea este fixă 💓💓
Aceasta este cea mai proastă fântână una dintre cele mai proaste fraude Minecraft pe care le-am văzut sau jucat vreodată și, de asemenea, ai un spațiu foarte îngust, nebun de greu de găsit săteni, nu poți merge atât de departe înainte ca lumea să se sfârșească și poți crea aproape nimic. cam nasol
Este atât de grozav chiar dacă nu pot să joc Minecraft și asta mă face ca și cum îl joc
Uimitor joc de supraviețuire de sus în jos. Cam cum ar fi Minecraft și terraria în același timp, dar puțin diferit. Și DEV DACĂ CITI ACEST. PUTEȚI VĂ TE ROG PUTEȚI NERF THE FICKING HOSTILE MOBS. Am doar trei inimi, deteriorarea lor este de 1 inimă întreagă și extrem de rapid. În plus, puteți adăuga durata articolelor de drop. Deoarece de fiecare dată când sunt ucis, este cumva repede să dispară, apoi am pierdut toate articolele mele muncite. Oricum, joc grozav.
Brutal Age: Horde Invasion ยุทธศาสตร์ vudj
Este un joc misto😊
Vă rugăm să faceți și alte modalități de a obține punctaj în afară de timpul necesar pentru a îndeplini toate sarcinile. pentru a-l face mai plăcut. Nu mă pot bucura de joc pentru că nu mai am timp. Termin o lume la fiecare două zile încercând să bat recordul real
Frate, acest joc este atât de tare că le voi spune prietenilor mei să se joace cu mine😄... și jocul mai are nevoie de ceva (Amethyst) și (Topz) sau (Topaz)? am uitat.🤔
Când joc, îmi spune să actualizez și când dau clic pe ok ecranul meu devine negru
Cel mai bun joc vreodată pe care îl recomand pentru toată lumea
Genial: Poti sa ii zici maincraft in 2D, Dad e super
Mie și prietenii mei ne place să ne jucăm la acest joc, există câteva erori, dar asta ar putea fi din cauză că folosim în mare parte dispozitive low-end.
Îmi place totul despre joc, așteaptă-te când alegi skin-uri, nu sunt afișate, așa că nu știi ce skin primești și îți pierzi timpul cu reclame, te rog să le faci vizibile și mi-aș dori să pot apărea cu mai multă sănătate
Îmi place, știu cum să joc multiplayer cu prietenii mei, acum ei se bucură atât de mult
Oh cmon șerpii și slimes se ascund pentru bun im iarba și dau mult dmg
Joc bun offline și online, dar ferește-te de reclame 😉
Ha ha! O să te dau în judecată definitiv
Jocul este cu adevărat uimitor. Ca și cum credeți că acest joc este o fraudă a lui Minecraft... vă înșelați... jocul este o grămadă de articole grozave, mobs și vă puteți chiar crea propriul pachet de piele și texturi. Singurul lucru care mă stresează cu adevărat, este că dacă ești foarte departe de apariție și ai murit într-un loc foarte îndepărtat înseamnă că toate lucrurile tale vor fi complet pierdute. În plus, chiar dacă călătoriți pentru aproximativ 30 sau 20 de secunde, toate articolele dispar. Sper că veți face timp pentru noi să ne alegem lucrurile